Komplett liste

Adresser til alle Amazon Fulfillment Center

Vi har samlet alle adresser til Amazon Fulfillment Center i listen nedenfor. Vi oppdaterer listen regelmessig når vi får vite om nye Amazon FBA-adresser.

Hvis du ønsker å sende produktene dine til et av Amazons Fulfillment Center, må du være oppmerksom på at du først må registrere deg for en Amazon-selgerkonto og opprette en Shipping Plan. Ellers risikerer du at Amazon avviser forsendelsen når den kommer til Amazon FBA-lageret. Hvis du vil vite mer om prosessen med å sende dine produkter til et Amazon Fulfillment Center, kan du gå til vår komplette guide om emnet:

Amazon-adressene nedenfor inkluderer både Amazons egne Fulfillment Center, samt speditørstyrte varehus som administrerer Amazon FBA-produkter på vegne av Amazon.

Å få produktene dine klare og sendt til et Amazon Fulfillment Center kan være en komplisert prosess – spesielt hvis det er første gang. Det er mange forskjellige ting å være oppmerksom på og strenge krav som skal oppfylles. Hvis du trenger bistand til frakt til noen av disse Amazon-dressene, er Transporteca her for å hjelpe. Bare følg denne linken til vår Amazon FBA prisforespørselsside for å skrive inn forsendelsesdetaljene dine, og vi vil komme tilbake til deg med et tilbud.

 

Vi håper du fant det du lette etter. Hvis ikke, vennligst gi oss beskjed – vårt kundesupportteam hjelper deg gjerne med eventuelle henvendelser du måtte ha.

Vi anbefaler deg å ikke undervurdere Amazons FBA-krav til klargjøring, pakking, merking og leveranser. For å hjelpe deg med å få en idé om hva som forventes av deg, har vi samlet de viktigste videoopplæringene som fokuserer på Amazon FBA-kravene. Forhåpentligvis vil dette sikre en vellykket førstegangsopplevelse når du tar spranget og starter i Amazonas forretningseventyr. Skulle du trenge ytterligere assistanse på frakt til et Amazons Fulfillment Center, vennligst ikke nøl med å ta kontakt på [email protected].