BLI EN DEL AV TRANSPORTECA

Selg transportløsningene dine på nettet

Begrenser du salgskanaler utelukkende til selgere og tradisjonell markedsføring? Transportkjøpere er i stadig større grad ute etter transportløsninger på nettet. Vil de finne dine produkter når de gjør dette? Hvis ja, booker de dem? Les hvordan du kan selge transporttjenestene dine online via Transporteca.

Hvorfor selge transport online?

Salget av transport på nettet har vist seg å øke dekningsgraden med opptil tre ganger av bransjens gjennomsnitt. Ved å bruke denne ekstra salgskanalen reduseres ikke bare speditørens salgskostnader, det vil også føre til økt produktivitet ved å standardisere bestillingsprosessen og eliminere risikoen for utestående betalinger.

Transporteca har mer enn 10.000 transportforespørsler per måned. Når du tilbyr tjenestene dine på nettet blir du delaktig i disse forespørslene, og får muligheten til å matche dem med dine produkter. Med vår priskalkulator vil dine tjenester og priser automatisk – og umiddelbart – være tilgjengelig for potensielle kunder. Kort sagt, selg transporten din på nettet og frigi tid du bruker på priser og tilbud.

Sell transportation online

Når du får en bestilling på nettet vil du bli varslet umiddelbart, og du kan begynne å jobbe med forsendelsen uten å måtte bekymre deg for kundens kredittverdighet – Transporteca har allerede klarert betalingen på dine vegne.

Hvis du ønsker å justere tjenestene eller prisene, kan du oppdatere dem direkte på portalen, og endringene trer i kraft med det samme. Når en potensiell kunde finner en fraktløsning du tilbyr, får de en spotprisen de kan velge å bestille eller ei. Det er derfor ikke nødvendig å bekymre seg om prisens gyldighet eller oppfølging av utestående tilbud.

Tenk deg at bare ved å tilby LCL-tjenester fra Kina til Danmark, vil du få direkte tilgang til 35.000 årlige forespørsler fra små og mellomstore bedrifter. Forestill deg så hva som vil skje hvis du også legger til veitransport fra Italia, ekspresstjenester til USA, eller alle tjenester i porteføljen din.

Hvordan virker det?

På Transporteca skal det være enkelt. Vi gjør det enkelt for speditører å selge sine tjenester på nettet.

Vi gir deg kontroll over transporttjenestene dine gjennom vårt spesialbygde kontrollpanel, og full sikkerhet for din integritet på våre sikre servere.
Justér gebyr og fraktrater med umiddelbar effekt for å matche din kapasitets- og prisstrategi.
Alle bestillinger havner ferdige og standardiserte i innboksen din, med alle betalinger belastet på forhånd.

freight forwarder history

Hva forventer vi?

Det er enkelt: Transportecas kunder forventer å få det de betaler for, og vi forventer at du skal levere tjenesten du selger. I tillegg til å oppdatere tjenestene dine på ditt personlige Transporteca kontrollpanel, er det noen formelle krav for å være med:

Du kan bare tilby anerkjente leveringsprodukter på nettet, der du arbeider via ditt eget nettverk eller etablerte byråer.
Du må være klar til å gi eksepsjonell service til nettkunder der proaktiv kommunikasjon er viktig.
Du må være åpen for å motta vurderinger og anmeldelser av dine tjenester, som Transporteca publiserer online.
Det er ikke krav om sporing av varer, men i tilfelle forsinkelse, uansett om det skyldes deg, dine agenter eller leverandøren, må en melding sendes til kunden umiddelbart med korrigerende tiltak.

Klar til at komme igang?

Hvis du er en mellomstor eller stor speditør- eller lastebilfirma med et etablert og anerkjent transportprodukt på minst et par markeder, og du er interessert i å tilby dine tjenester på Transporteca, så er prosessen ganske enkel:

  1. Send oss en kort introduksjon av virksomheten din og de tjenestene dere ønsker å tilby på nettet. Finn detaljer på vår kontaktside.
  2. En representant fra Transporteca vil deretter kontakte deg for å verifisere dine tjenester.
  3. Når din speditørprofil er opprettet på Transporteca får du dine innloggingsdetaljer til ditt eget kontrollpanel.
  4. Sist, men ikke minst, laster du opp de tjenestene og prisene du ønsker å tilby på nettet.

Når du har akseptert våre vilkår og betingelser, er tjenestene dine umiddelbart online, og kundene kan nå bestille dem. Det er enkelt og intuitivt å oppdatere tjenester og priser i kontrollpanelet. Transporteca er designet for å gjøre det lett og oversiktlig for kundene å bestille transport med et klikk, og også for speditører og fraktselskaper å enkelt tilby og selge sine tjenester på nettet. Når søknaden din er godkjent, kan du være online med tjenestene dine innen 90 minutter.

Hvordan skiller Transporteca seg ut?

Er du fortsatt ikke overbevist? Hvis du fortsatt vurderer andre alternativer for å selge tjenestene dine på nettet, les nedenfor der vi lister opp de beste grunnene til å bli en del av Transporteca:

Transporteca er den eneste nettbaserte prisberegneren som dekker både sjø, luft, vei og ekspresservice for speditører i Europa
Når du velger å bli en del av Transporteca, kan du ha dine tjenester online i løpet af 90 minutter. Der er ikke noe behov for å sette igang intern systemutvikling.
Med ditt eget Transporteca kontrollpanel har du full oversikt over de tjenester og priser du tilbyr på nettet.
Der er ingen risiko ved å tilby dine tjenester på Transporteca – du betaler kun for de bestillingene du får.
Transporteca har allerede oppnådd suksess i Skandinavia og utvider nå til resten av Europa.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Også nevnt i PL News og The Most Promising Startups in Logistics.