Bestill godstransport slik du bestiller flybillett

Visjon

Transporteca er grunnlagt av erfarne ledere fra A.P. Møller – Mærsk, og har som formål å forbedre kjøpsopplevelsen for virksomheter på jakt etter transportløsninger.

«Vår drøm er at det en dag blir like lett å for mindre virksomheter å bestille import av varer, som det er å bestille en flybillett.»

Morten Find Lærkholm, Grunnlegger & Administrerende direktør

Vi vil tilby en portal, hvor kundene raskt kan få oversikt over alle de tilgjengelige transportløsningene og deretter velge den løsningen som best dekker deres spesifikke behov. Deretter skal det være både raskt og enkelt å betale for den valgte løsningen.

For speditørene skal Transporteca være en mulighet for å markedsføre deres produkter og utvide deres kundebase. Videre så skal portalen hjelpe speditøren med å få samlet inn korrekt og komplett informasjon, slik at den enkelte bestilling deretter kan behandles effektivt.

Vision transporteca

Til slutt skal det være enighet om prisen på den valgte tjeneste, og denne skal betales på forhånd slik at kunden ikke senere overraskes av ekstra gebyrer, og slik at speditøren kan betale sine underleverandører med minst mulig finansiell risiko.

«Vi ønsker å gjøre enklere for små virksomheter å drive internasjonal handel, og vi ønsker å gjøre det mer interessant for speditørene å betjene dem. Andre industrier har for lengst utviklet online portaler, som både kjøpere og selgere drar fordel av. Vi mener det samme må være mulig for shipping og logistikk. Vi startet med markedet for små forsendelser, da det syntes å være det området med størst potensiale for både avsendere og speditører. Transporteca er et nytt konsept, derfor tilbyr vi enda ikke våre tjenester til og fra alle land. Det er vårt mål å være verdensdekkende og vi ønsker å arbeide sammen med våre kunder om å nå dette målet. Derfor håper vi at våre kunder vil fortsette med å fortelle oss hva de har bruk for, så vi i samarbeide med våre speditører kan få lagt de beste tjenestene og priser på portalen.»

Morten Find Lærkholm, Grunnlegger & Administrerende direktør.