Betaling med bankoverførsel

Transportecas bankkontoopplysninger

Når du betaler til Transporteca via bankoverførsel, kan følgende kontoopplysninger benyttes. Velg riktig konto for landet der banken din er, og hvilken valuta du betaler i. Du finner valutaen på fakturaen din.

For å sikre at vi enkelt kan identifisere betalingen, vennligst bruk bestillingsreferansen eller fakturanummeret som melding til mottakeren når du utfører betalingen. Du vil finne begge disse på fakturaen din.

Fraktoppdraget ditt vil bli iverksatt så snart betalingen din er mottatt på vår bankkonto. Siden internasjonale betalinger kan ta opptil flere dager, er du velkommen til å sende dokumentasjon på innbetalingen til [email protected] Vi kan da iverksette frakten din tidligere.

Betaling i Norske kroner (NOK)

Bank: Danske Bank
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK3230004442045542
Kontonavn: Transporteca ApS

Når du overfører NOK til vår konto i Danske Bank, vil du bli belastet et gebyr for utenlandsbetaling. For å minimere kostnadene anbefaler vi at du velger at avsender og mottaker skal dele gebyret, og at du overfører et beløp som er NOK 80 høyere enn det som er angitt på fakturaen. Dette vil dekke gebyret Danske Bank tar for å motta betalingen.

International bank transfer

Betaling i Svenske kroner (SEK)

Bank: Danske Bank
SWIFT: DABASESX
IBAN:
Kontonavn: Transporteca ApS

Når du overfører SEK til vår konto i Danske Bank, vil du bli belastet et gebyr for utenlandsbetaling. For å minimere kostnadene anbefaler vi at du velger at avsender og mottaker skal dele gebyret, og at du overfører et beløp som er SEK 70 høyere enn det som er angitt på fakturaen. Dette vil dekke gebyret Danske Bank tar for å motta betalingen.

Betaling i Danske kroner (DKK)

Fra en bank i et hvilket som helst land, unntatt Danmark

Bank: Danske Bank
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK7030000011150527
Kontonavn: Transporteca ApS

Når du overfører SEK til vår konto i Danske Bank, vil du bli belastet et gebyr for utenlandsbetaling. For å minimere kostnadene anbefaler vi at du velger at avsender og mottaker skal dele gebyret, og at du overfører et beløp som er DKK 50 høyere enn det som er angitt på fakturaen. Dette vil dekke gebyret Danske Bank tar for å motta betalingen.

Fra en bank i Danmark

Bank: Danske Bank
Registreringsnummer: 3409
Kontonummer: 11150527
Kontonavn: Transporteca ApS

Betaling fra en bank i Danmark betraktes som en lokal betaling og vil dermed være gebyrfri.

International payment

Betaling i Euro (EUR)

Bank: TransferWise Europe SA, Avenue Louise 54, Room S52, Brussel, 1050, Belgia
SWIFT: TRWIBEB1XXX
IBAN: BE22967017565147
Kontonavn: Transporteca ApS

Betaling fra en bank innenfor SEPA (Single European Payment Area), inkludert Norge, vil vanligvis bli vurdert som lokal betaling, og vil derfor være gebyrfritt.

Når du overfører EUR fra en bank utenfor SEPA, vil du bli belastet et gebyr for utenlandsbetaling. For å minimere kostnadene anbefaler vi at du velger at avsender og mottaker skal dele gebyret, og at du overfører et beløp som er EUR 7 høyere enn det som er angitt på fakturaen. Dette vil dekke gebyret Handelsbank tar for å motta betalingen.

Betaling i Amerikanske Dollar (USD)

Fra en bank i et hvilket som helst land, unntatt USA

Bank: TransferWise, 19 W, 24th Street, New York, 10010, USA
SWIFT/BIC: CMFGUS33
Kontonummer: 8310059835
Kontonavn: Transporteca ApS

Når du overfører USD til vår konto i TransferWise, vil du bli belastet et gebyr for utenlandsbetaling. For å minimere kostnadene anbefaler vi at du velger at avsender og mottaker skal dele gebyret, og at du overfører et beløp som er USD 8 høyere enn det som er angitt på fakturaen. Dette vil dekke gebyret TransferWise tar for å motta betalingen.

Fra en bank i USA

Bank: TransferWise, 19 W, 24th Street, New York, 10010, USA
Routing nummer: 084009519
Kontonummer: 9600000000484916
Kontonavn: Transporteca ApS

Betaling fra en bank i USA betraktes som en lokal betaling og vil dermed være gebyrfri.

Bank vault

Betaling i Britiske Pund (GBP)

Fra en bank i et hvilket som helst land, unntatt Storbrittania

Bank: TransferWise, 56 Shoreditch High Street, London E1 6JJ, Storbritannia
SWIFT: TRWIGB2L
IBAN: GB33TRWI23147020096940
Kontonavn: Transporteca ApS

Betaling fra en bank innenfor SEPA (Single European Payment Area), inkludert Norge, vil vanligvis bli vurdert som lokal betaling, og vil derfor være gebyrfritt.

Når du overfører GBP fra en bank utenfor SEPA, vil du bli belastet et gebyr for utenlandsbetaling. For å minimere kostnadene anbefaler vi at du velger at avsender og mottaker skal dele gebyret, og at du overfører et beløp som er GBP 6 høyere enn det som er angitt på fakturaen. Dette vil dekke gebyret Handelsbank tar for å motta betalingen.

Fra en bank i Storbritannia

Bank: TransferWise, 56 Shoreditch High Street, London, E1 6JJ, United Kingdom
UK Sort Code: 23-14-70
Kontonummer: 20096940
Kontonavn: Transporteca ApS

Betaling fra en bank i Storbritannia betraktes som en lokal betaling og vil dermed være gebyrfri.

Betaling med kredittkort

Hvis du foretrekker å betale med kredittkort, kan du fullføre en sikker transaksjon via kredittkortbetalingsterminalen her.